Política de Privacitat

Responsable Tractament: GENERAL DE TRANSPORTISTES DE MANRESA, S.C.C.L. (COTRAMAN) – F08175549
Domicili: C/ Josep Comas Solà, 21 A, (Pol. Ind. Bufalvent). 08243 Manresa.
Telèfon: 93 877 24 55
E-mail: administracio@cotraman.com

FINALITAT:

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de les dades amb exclusius fins de poder fer efectiu el nostre servei , i realitzar la facturació del mateix.

LEGITIMACIÓ:

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució de la prestació del servei entre el titular de la dada i el responsable del tractament i la informació personal es conservarà mentre es mantingui la prestació del mateix o durant el temps estrictament necessari per complir amb les obligacions legals.

PERÍODE DE CONSERVACIÓ:

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la prestació del servei o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

DESTINATARIS:

Mentre duri el tractament de les dades de l’interessat GENERAL DE TRANSPORTISTES DE MANRESA, S.C.C.L. (COTRAMAN) no cedirà les dades a tercers, llevat que hi hagi obligació legal.

En els supòsits que, per a la realització de tractaments de tipus administratiu, fiscal, comptable i / o comercial, es compti amb els serveis de tercers, es formalitzarà degudament el preceptiu contracte d’encarregat de tractament, amb la finalitat de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades de l’interessat davant de tercers.

DRETS:

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol•licitar-ne la rectificació de les inexactes o, si escau, sol•licitar la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaries per a la finalitat que van ser lliurades, així com retirar el consentiment atorgat. L’exercici d’oposició al tractament de les seves dades per a l’enviament d’informació publicitària per via electrònica. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no seran suprimides però el tractament de les mateixes estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament de les mateixes.

REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES (RGPD):

En nom de l’empresa GENERAL DE TRANSPORTISTES DE MANRESA, S.C.C.L.(COTRAMAN) propietària del domini web www.cotraman.com i en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) els informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiva la seva sol•licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol•licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a GENERAL DE TRANSPORTISTES DE MANRESA, S.C.C.L. (COTRAMAN) estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les inexactes o sol•licitar-ne la seva supressió quan ja no siguin necessàries.

transport de granels solids

Cooperativa General de Transportistes de Manresa, S.C.C.L.

granels sòlids

Feed Safety Assurance GMP 007671

C/ Josep Comas i Solà, 21 A
(Central integrada Mercaderies)
Polígon Industrial Bufalvent
08243 Manresa (Barcelona)

w

+ 34 93 877 24 55
+34 93 877 34 01
cotraman@cotraman.com
administracio@cotraman.com
facturacio@cotraman.com
www.cotraman.com

Valora’ns!