Inauguració nova pàgina web COTRAMAN

A la recerca d’un disseny més actual

Les formes i els colors van evolucionant amb el temps, i a COTRAMAN erem conscients de que la nostra imatge a internet no concordava amb els temps en els que vivim.

Ens vam posar en contacte amb l’equip de dpWebDesigner i ben aviat va saltar la típica espurna quan veus que tens la certesa de que has trobat el que estaves buscant.

Després de la reunió que vàrem mantenir amb ells en la que es va definir el que volíem, ens van fer la proposta que avui esteu veient online.

La defensa dels colors corporatius

Hem volgut amb aquesta nova pàgina web, posar al dia la nostra imatge a Internet però sense oblidar el nostre logotip original, i per això, bona part de la paleta de colors emprada conté els colors del logotip.

L’estudi dpWebDesigner

Un petit estudi de disseny amb més de 15 anys d’experiencia al sevei de les empreses d’arreu del món. Amb forta presència internacional, ofereix sol.lucions en disseny i usabilitat per a les empreses que volen tenir presència a Internet.

{

Avui dia Internet és el canal de recerca proveïdor/client més important i em de tenir molta cura del nostre aparador digital.

diseñador web freelance

Millor presència internacional

La incorporació dels serveis en els diferents idiomes dels països en els que tenim presència, ha de reforçar la nostra presència internacional.

Resultat 100% satisfactori

Estem molt contents amb el resultat tant a nivell estètic com funcional, ja que ha sol.lucionat tots problemes que tenia l’anterior pàgina web.

transport de granels solids

Cooperativa General de Transportistes de Manresa, S.C.C.L.

granels sòlids

Feed Safety Assurance GMP 007671

C/ Josep Comas i Solà, 21 A
(Central integrada Mercaderies)
Polígon Industrial Bufalvent
08243 Manresa (Barcelona)

w

+ 34 93 877 24 55
+34 93 877 34 01
cotraman@cotraman.com
administracio@cotraman.com
facturacio@cotraman.com
www.cotraman.com

Valora’ns!

4.7/5 - (12 votes)