Borsa Interpirinenca de Cereals. 148a Fira de Sant Josep

LA FIRA DELS CEREALS

L’anterior edició de la Borsa Interpirinenca de Cereals va reunir a Mollerussa més de 400 operadors, entre els quals es trobava COTRAMAN com a empresa referent en el transport de cereals.

En la trobada hi participaren empresaris de Catalunya, Espanya, Argentina, França, Suïssa, Rússia o els Estats Units entre altres.

Com en anteriors edicions, la trobada de Mollerussa ha aplegat representants dels importadors, productors, grups cooperatius, agències de transport com COTRAMAN, centrals comercialitzadores, brokers i usuaris, que han disposat de bona part del matí per fer contactes i intercanvis comercials. La Borsa de Cereals de Mollerussa s’ha convertit en un punt de trobada de referència del sector.

La Borsa Interpirinenca de Cereals de Mollerussa se celebra en el marc de la fira agrícola de Sant Josep, centenari certamen en què van participar en la passada edició un total de 304 expositors directes, mentre que es van registrar 180.000 visitants atrets per l’important parc expositiu amb les últimes novetats i tendències.

transport de granels solids

Cooperativa General de Transportistes de Manresa, S.C.C.L.

granels sòlids

Feed Safety Assurance GMP 007671

C/ Josep Comas i Solà, 21 A
(Central integrada Mercaderies)
Polígon Industrial Bufalvent
08243 Manresa (Barcelona)

w

+ 34 93 877 24 55
+34 93 877 34 01
cotraman@cotraman.com
administracio@cotraman.com
facturacio@cotraman.com
www.cotraman.com

Valora’ns!

Rate this post